Word partner van Riforest

Bent u een ondernemer die duurzaamheid en bedrijvigheid met elkaar wil versterken? Ontdek welke soort samenwerking past

Voor bedrijfsleven

Wij werken graag samen met bedrijven met een groene hart en een verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst voor iedereen. 

Met uw bedrijf kunnen wij nog beter en sneller onze droom realiseren. Onze droom om samen de Rif te vergroenen en leefbaar te maken voor mens en dier.`

Neem contact met ons op voor verdere vragen.

Hoe kun je helpen?

Als bedrijf kun je het verschil maken door ons werk te steunen. Elk bedrag is welkom! Dat kan met een eenmalige gift of met een donatie op periodieke basis of als partner. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bijdrage goed wordt besteed.

Bent u een ondernemer die duurzaamheid en bedrijvigheid met elkaar wil versterken?

Ieder bedrijf is anders, daarom zijn er verschillende soorten partnerships. U kunt kiezen uit drie verschillende partnerships:

  • u draagt bij aan herstel van het landschap in de Rif en draagt zodoende bij aan het tegengaan van oprukkende woestijngrens.
  • u geeft inhoud aan uw maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam ondernemerschap en compensatie van uw Co2 uitstoot/foot print
  • u maakt deel uit van een betrokken en interessant netwerk van ondernemers die u bij de jaarlijkse wandelactiviteiten lokaal en op locatie worden gehouden.

Adopteer een dorp

U kunt als bedrijf  ook een dorp adopteren. Voor 3.000 Euro planten wij 600 bomen namens uw bedrijf in de Rif. Wij maken voor u een videoverslag van het gehele proces, van kweker naar het moment van het planten zelf.  Bij uw steun ontvangt u van ons een certificaat met de donatie, naam van het dorp en logo van uw organisatie.

We zijn een stichting met ANBI-status en zorgen ervoor dat alle donaties  ten goede komen aan onze duurzame projecten in de Rif Regio. Uw donaties aan Riforest zijn door de ANBI status fiscaal aftrekbaar.