John D. Liu - stem van de hoop

Namens de Bee Foundation en Riforest nodigen wij jou uit om een moment van samenzijn te vieren op zondag 29 september 2019. Tijdens deze middag geven we graag het woord aan John D. Liu, die met zijn inspirerende documentaires en zijn activiteiten (o.a. Ecosystem Restoration Camps) de stem van de hoop is.

Deze bijeenkomst is het resultaat van een gedeelde grondhouding van verschillende mensen, uit verschillende werelddelen met verschillende achtergronden. Een grondhouding met als kern: samenwerking, verbinding en partnerschap ten behoeve van het restaureren van ecosystemen. Mensen die een samenwerking van harmonie aangaan met de aarde om er een mooiere wereld van te maken voor al het leven, in Nederland en in de dorpjes van het Rifgebied.

Stichting Bee Foundation legt in Zeist West samen met bewoners en 15000 leerlingen een bijenoase aan. Riforest herstelt landschap en landbouw in het Rifgebergte. Perma Atlas is actief in de Hoge Atlas. Naast John D. Liu zullen ook Sonne Copijn van Bee Foundation , Latifa Oumlil van Perma Atlas en Aziz Kaouass van Riforest vertellen over hun drijfveren en activiteiten.

Het belooft een interessante dag te worden met veel inspiratie. Een dag waarin hoop de boventoon zal voeren. We hopen dat je erbij kunt zijn.

Datum, tijd & locatie:
Locatie : De Clomp 30-02, Zeist
Tijdstip : 14:00 – 17:00
Toegang gratis, aanmelden via dit formulier

Aziz Kaouass – September 2019

Update 2021:
Intussen is de bijenoase gerealiseerd. Je leest er meer over op de website van de Bee foundation. In het Algemeen Dagblad verscheen een artikel hierover.

Deel deze blog op jouw social meda