Stichting Riforest wint Groene Pluim van GroenLinks Zeist!

Eind vorig jaar ontvingen wij het geweldige nieuws dat Stichting Riforest was genomineerd voor een Groene Pluim door GroenLinks Zeist.

Een Groene pluim?
GroenLinks Zeist deelt ieder jaar een Rode Pluim (aan sociale organisaties) en een Groene Pluim (duurzame organisaties) uit aan organisaties die zij een warm hart toedragen en die een bijdrage leveren aan een leefbaar Zeist. Het bestuur en de fractie maken een voorselectie en vervolgens kunnen de leden stemmen.

De winnaar is…
Op 27 januari was het grote moment: de winnaar werd bekend gemaakt door de voorzitter tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Goed nieuws voor ons: wij waren naast de Voedselbank Zeist de gelukkige winnaars. De wisseltrofee ontvingen we van de winnaar van vorig jaar Charlotte Verhoeve, De Moestuin Juf.

Onze Zeister Roots
Riforest zet zich in voor het Rifgebied in Noord-Marokko, maar onze roots als stichting liggen in ons mooie Zeist. En de betrokkenheid van veel mensen uit Zeist onderstreept nogmaals dat we met z’n allen één aarde delen en dat we met z’n allen voor deze mooie aarde moeten zorgen. Boom voor boom willen wij het verschil maken.

Dankbaar…
Het winnen van deze prijs komt op het moment dat wij actief bezig zijn met het boom plantseizoen. Het is een prachtige erkenning en wij zijn heel trots dat wij deze prijs hebben gekregen. 

Onze dank gaat uit naar GroenLinks Zeist en eenieder die op ons heeft gestemd. Ook willen wij graag de Voedselbank Zeist feliciteren met hun Rode Pluim. Ook willen wij onze donateurs bedanken en iedereen die onze stichting een warm hart toedraagt. 

Sinds het winnen van de Groene Pluim hebben wij heel veel mooie felicitaties en berichten gekregen. Ook verscheen er een mooi artikel op de website van het Zeister Magazine.

Namens het hele team van Riforest: Hartelijk dank! 

Plant mee!
Wij blijven ons uiteraard inzetten voor een groener Rifgebied en een leefbare planeet voor iedereen. Wil je meeplanten? Doneer een boompakket of geen een boom cadeau.

GroenLinks Zeist
Meer weten over GroenLinks Zeist en de Pluimen die zij uitdelen? Lees het volledige nieuwsbericht.

-2 februari 2023

Deel deze blog op jouw social meda