Doneer een boom

Samen met jou maken wij de Rif groener, boom voor boom!

Doneer een boom

Wil je ons helpen met het vergroenen van het Rifgebergte? Draag dan een steentje bij en help ons om de Rif te vergroenen.
 
Doneer een boom voor €5,-
Alleen samen kunnen wij de droom van een groene Rif realiseren. Een kleine bijdrage kan een wereld van verschil maken. Hoe? Iedere donatie van €5,- zorgt ervoor dat wij een bomenpakket aan een (arme) boerenfamilie geven. Dit pakket bestaat uit een noot en/of fruitenboom, een struik en een kruid. Met de oogst kan de boer het gezin onderhouden.
 
Doneer een boom ter ere van een dierbare
Het is ook mogelijk om een boom pakket te schenken aan iemand als cadeau ter ere van elke gelegenheid: geboorte, trouwen, zomaar, liefde… Een boom laten planten is een prachtig en duurzaam cadeau dat ook maar blijft geven. Een boom groeit, geeft vruchten, is een thuis voor dieren en verspreidt zaden zodat er weer nieuwe bomen groeien. De natuur is prachtig!
 
Maak je eigen certificaat
Je maakt heel makkelijk een digitaal certificaat via onze website. Deze kun je vervolgens geven aan een dierbare. Hieronder vind je een tal van mogelijkheden van hoe je een certificaat cadeau kunt geven.
Plant een boom - geef een boomcadeau - tips
Wat doen we met jouw donatie - plant een boom

Waar planten wij in de Rif?

Wij vinden transparantie erg belangrijk. Om die reden houden wij een kaart bij met waar er is geplant en hoeveel bomen er geplant zijn. Klik op een boom en dan zie je de bijbehorende gegevens. Wij willen deze kaart het liefst vol maken met bomen. Jouw hulp is daarom erg welkom.

Meteen doneren? ↴Vaste donateur worden?

Wil je ons structureel steunen? Ook dat is mogelijk! Stichting Riforest is een ANBI (Algemeen Nut Beoogende Instelling). Je donatie kan mogelijk belastingvoordelen bieden.

Foto's uit de Rif

Delen via social media?