Zomerwandeling Soester Duinen 26 juni 2022

Zomerwandeling 26 juni 2022 – Soester Duinen

Ga je mee wandelen op 26 juni rondom de Soester Duinen! 👟 🌱
Het team van Riforest houdt enorm van wandelen. Zo zijn we op het idee gekomen om ieder seizoen te gaan wandelen met andere natuurliefhebbers. Afgelopen maart vond de lente-editie plaats en nu hebben we ook de zomereditie gepland! Op 26 juni om 12:00 uur a.s. organiseren wij een zomerse wandeling in Soest. Wees van harte welkom en maak kennis met de vrijwilligers en vrienden van Riforest. Ook is er een mogelijkheid om een fruitboom te laten planten voor €5,- in de Rif.
De wandeling
We hebben een route gepland van 12,5 km (3 – 3,5 uur) rondom de Soester Duinen. Leuk weetje: het Park Vliegbasis Soesterberg was vroeger militair domein. Intussen is het terrein omgedoopt tot belangrijk natuurgebied dat deels toegankelijk is voor bezoekers. De natuur in het gebied is enorm rijk, omdat het 100 jaar afgesloten is geweest van de buitenwereld. Dat belooft veel moois!
Wanneer?
Zondag 26 juni 2022
Start 12:00 uur
Waar?
Start- en eindpunt:
Verlengde Paltzerweg 1
3768 mx soest
Openbaar vervoer: Bus 575
Belangrijke informatie?
De wandelroute is helaas niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Ook zijn honden niet toegestaan in het gebied. Neem een hervulbare waterfles mee.
Wandel je mee?
Leuk! Meld je alsjeblieft aan via de volgende link:
We kijken er naar uit je op 26 juni te ontmoeten!

Datum

26 jun 2022
Expired!

Tijd

12:00 pm - 3:00 pm
Categorie

Next Event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.