Het team

Zorg voor de aarde is mensenwerk!

Het team

Het team van Riforest

Riforest is een vrijwilligersorganisatie die bestaat uit enkele bestuurders en vrijwilligers die binnen werkgroepen actief zijn. Iedere vrijwilliger heeft een kloppend hart voor een groenere aarde en/of een affiniteit met het Rifgebied. Samen werken wij aan het ecologisch en economisch herstel van het Rifgebied. Onderaan deze pagina maak je kennis met het team van Riforest.

Binnen Riforest is het een belangrijke principe dat de particuliere boomdonaties voor 100% ten goede komen aan het planten van diverse soorten bomen, kruiden en struiken. Voor projecten waar we een beroep doen op fondsen houden we ook rekening met kosten voor overhead zoals projectleiding, reiskosten, administratieve taken en vrijwilligersvergoedingen.

Vacatures (vrijwilligers)

Wil jij ons team versterken?

Wij hebben een duidelijke missie en visie: zoveel mogelijk bijdragen aan het economisch en ecologisch herstel van het Rifgebied. We hebben verschillende projecten lopen waaronder de aanleg van vijf voedselbossen in de Rif (2024).

Vrijwilligerwerk doen voor Riforest betekent dat je veel vrijheid hebt om de functie je eigen te maken. Het betekent ook dat je jouw talent inzet voor een goed doel en een groenere aarde. Met jouw vrijwilligerswerk maak je impact!

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten als vrijwilliger? Wij hebben een tal van vacatures die je hieronder vindt. Zit er iets interessants tussen en wil je solliciteren? Stuur dan een korte motivatiebrief met cv naar info@riforest.nl.


Wil je ons team versterken op een andere manier? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met het team:

Bestuursleden

Team Riforest - Aziz Kaouass

Aziz Kaouass

Oprichter & voorzitter

Mohammed - Team Riforest

Mohammed Arab

Oprichter & penningmeester

Vrijwilligers

Contact - Riforest

Souad Asafiati

Vrijwilliger

Roos - Team Riforest - Vrijwilligers

Roos Bingley

Vrijwilliger

Contact - Riforest

Rachid Channouf

Vrijwilliger

Chantal het Hart

Vrijwilliger - PR Medewerker

Alike Last

Vrijwilliger

Contact - Riforest

Fatiha Mataiche

Vrijwilliger - Permacultuur

Elena Paiuc

Vrijwilliger - Landbouw en Agroforestry specialist