Boomplantweken

Ultrices in iaculis nunc sed augue. Semper eget duis at tellus at urna.

At erat pellentesque adipiscing commodo elit at.

Boomplantweken

Voorop staat bij Riforest de overlevingskans van de boom die we in de grond zetten. Wij doen dan er ook alles aan om de juiste randvoorwaarden en omstandigheden te creëren voor onze bomen. Zo kiezen wij nauwkeurig het moment van planten. Wij houden rekening met regenseizoen en het type bodem en het klimaat op de locatie in het algemeen.

De plantweken beginnen vanaf eind oktober tot uiterlijk begin maart. Gedurende deze weken worden verschillende dorpen voorzien van bomen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand van de plant weken kunnen gedurende hele jaar dorpen worden aangemeld door de donateurs en of door de lokale bevolking. Wij vragen aan de initiatiefnemers en of de dorpshoofd om met een lijst te komen met gezinnen die in aanmerking komen voor de boom donaties. Dit nemen wij op in ons planning en afhankelijk van de streek stellen we een bomenpakket op. Afhankelijk van het budget die beschikbaar is voor dat jaar bepalen wij de omvang van het bomenpakket per gezin. Dit varieert tussen 25 bomen tot 150 bomen. In de regel verkopen wij geen nee om het enthousiasme bij de mensen vast te houden. Uiteraard proberen we alle belangstellende te helpen. Met uw steun kunnen we dat.

stone-archway-1-1554910-1.jpg

Hoe kunt u helpen?

U kunt naast individuele giften ook als donateur of bedrijf een dorp adopteren. Gemiddeld gaan we uit van 50 gezinnen per dorp waar we een pakket uitdelen van 75 bomen en struiken. Bij uw steun ontvangt u van ons een certificaat met de donatie en logo van uw organisatie.