Sponsors

duurzame ondernemers

Organisaties

Op deze pagina vind je een overzicht van organisaties die de activiteiten van Riforest sponsoren. Dit zijn bedrijven die achter de permacultuur principes staan en de verantwoordelijkheid nemen om duurzaam te ondernemen en meehelpen om de Rif ecologisch en economisch te herstellen.

Cup of Shifa

Cup of Shifa levert van oorsprong biologische, en ongeraffineerde gezondheids- en verzorgingsproducten. Producten die 100% vrij zijn van chemische stoffen. Naast de specialisatie in natuurlijke producten, is Cup of Shifa gespecialiseerd/gediplomeerd in Hijama en Cuppingtherapie. Cup of Shifa is voorzien van een vrouwlijke en mannelijke therapeut(e) die gediplomeerd zijn door het instituut Islamic Medicine Academy.

De samenwerking met Cup of Shifa zit zo in elkaar dat ze voor elke verkochte cadeaupakket een boom doneren en de koper een Riforest certificaat toesturen.

Nomios

Nomios zet zich in voor de ontwikkeling van oplossingen en diensten die het steeds complexere digitale landschap beveiligen en verbinden. De Nomios teams helpen de basis te leggen voor een veilige digitale samenleving en de bedrijven van morgen. Nomios is bewust bezig met Corporate Responsibility

De samenwerking met Nomios zit zo in elkaar dat Nomios een groot aantal voedselbossen doneert. De mensen bij Nomios zijn zo betrokken geraakt bij het werk van Riforest dat ze in mei 2022 een werkbezoek hebben gebracht naar het Rif gebied. Tijdens dit werkbezoek hebben ze ook kennis gemaakt onze zusterorganisatie Perma-Rif en hebben ze symbolisch de eerste boom geplant. De foto's hieronder geven een impressie van het bezoek.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.